Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Fascism uppstår när vissa skolor blivit en religion

Av SKITSKOLOR - 30 januari 2009 22:00

Den här bloggen delar folk i elevdemokrati eller fascism. En liten elak mobbande människa vill nu visa sitt rätta ansikte i mobbande, förtryckande och riktigt gemena fascistiska kommentarer.

Den här bloggen är ett slag för skoldemokratin och elevens rättigheter och mot odemokratiska skolor med svart pedagogik och små elaka fascistiska anhängare av sådan pedagogik.


Naturligtvis publicerar vi inte ynkliga småskurna kommentarer där barn och föräldrar utsätts för självupptagna gemena påhopp med falska anklagelser om att orsaken till avslöjandena om missförhållanden på skitskolor skulle vara en hämnd för att barn inte skulle ha fått de MVG: n de faktiskt, trots allt kaos redan fått och fortsätter att få.


Frågan är snarare om det är värt besväret, för dessa begåvade barn att under kaos och svart, elak, omänsklig pedagogik lägga ner så mycket kaotiskt examinationsarbete, för att få dessa MVG: n på en skitskola som inte förstår barns behov och hur en skola ska skötas, när eleven istället kan få samma MVG: n på en annan skola med betydligt högre intagningspoäng och som förstår hur en skola ska skötas utan kaos och utan obegåvad fascistisk anhängare.


Med risk för att den lilla fascisten återigen enfaldigt tror att vi talar om oss själva så vill vi säga att inga elever tjänar på en skolas svarta pedagogik och kaos, speciellt inte de lite sämre elever i behov av stöd och som söker sig dit från förorterna bara för att få komma in till stan när de kan gå i en betydligt bättre skola där de bor. Istället söker de sig till en skitskola inne i stan som slår ut dem med kaos. Detta faktum utnyttjas också av nyetablerade skitskolor som placerar sig på dyra centrala adresser med hjälp av skattebetalarnas pengar och sedan tackar dessa förortsbarn genom att slå ut dem med kaos, dålig pedagogik och betyg som inte går att överklagas.

Slutsatsen är alltså att inte tillåta sina barn att välja plats på en skitskola som har väsentligt lägre intagningspoäng än vad barnets grundskolebetyg faktiskt visar. Barnen mår bäst så.


Eftersom sist intagen på Naturvetenskap på Jensens bästa skola i Stockholm hade 175 poäng av 320 möjliga, enligt första reservintagningen, så kan man förstå att de begåvade eleverna som har runt 300 poäng inte kommer att må så bra där samtidigt som eleverna strax över 175 poäng kommer att slås ut av kaoset och den omogna pedagogiken från alltför unga lärare och få sämre betyg än vad som hade varit möjligt och som inte går att överklaga.


Fascism uppstår när vissa skolor blivit en religion och sådan religion uppstår med bedräglig marknadsföring av skolan, också med hjälp av skattebetalarnas pengar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SKITSKOLOR - 3 mars 2009 22:49

Med en igenkännande suck tänker vi att intet är nytt under solen. En riktig skitskola känns alltid igen på lukten av entreprenörens psykopatiska vansinne! Är det inte så att man känner igen sig än idag! Vi tackar för den här fullträffen från en ga...

Av SKITSKOLOR - 28 februari 2009 19:45

Läs om dåliga skolor som Jensen gymnasium på metrobloggen SKITSKOLOR på http://www.metrobloggen.se/skitskolor ...

Av SKITSKOLOR - 28 februari 2009 19:18

  Jensen är den skola som satsar mest av skattebetalarnas skolpeng på vilseledande reklam och marknadsföring som skönmålar verksamheten, närmare en miljon på ett år.   Stockholms stad ger sedan sin kvalitetsutmärkelse till den som kan självförhärlig...

Av SKITSKOLOR - 23 februari 2009 19:36

  Ingen i klassen fick högre än VG på nationella provet i Matematik A, inte ens de som tidigare haft MVG sedan åttan, enligt skoledaren.   Jensen lovar guld och gröna skogar i sin orala och bedrägliga marknadsföring men när löftena inte hålls tar sko...

Av SKITSKOLOR - 2 februari 2009 20:27

  Under hösten 2008 fick Jensen Norra bokstavligt talat en folkstorm på sig från elever och föräldrar som var missnöjda med den dåliga undervisningen och kaoset i examinationerna.   Här presenteras de senaste inläggen i denna folkstorm som fick matte...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se