Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Jensens vilseledande marknadsföring och reklam

Av SKITSKOLOR - 28 februari 2009 19:18


Jensen är den skola som satsar mest av skattebetalarnas skolpeng på vilseledande reklam och marknadsföring som skönmålar verksamheten, närmare en miljon på ett år.


Stockholms stad ger sedan sin kvalitetsutmärkelse till den som kan självförhärliga sin verksamhet bäst i konkreta termer på papper, ett otroligt hycklande pris som inte säger ett dugg om verkligheten.


Jensen framhåller sedan ständigt i sin sluga och bedrägliga marknadsföring att de har vunnit detta otroligt intetsägande pris.


Sist 2008 var det Jensen gymnasium Västra med den sämsta av intagningspoängen som vann. Hur kan detta vara möjligt? Jo enligt stadens handlingar så var det bara tre andra skolor som ställde upp, nämligen 1) Säkerhetsgymnasiet, 2) Södermalmskyrkans Kristna skola och 3) SALUT. Jensen fick pris i skönmålning och inte i verklig kvalitet.


Att Jensen vann över dessa tre märkliga udda skolor kan inte anses som något bevis på kvalitet och är inget att skryta över i marknadsföringen. De bästa skolorna som Kungsholmen, Norra real, Enskilda och Viktor Rydberg ställer ju inte en upp i dessa löjliga tävlingar. De är seriösa och kastar inte bort skattebetalarna skolpeng på skönmålande marknadsföring och reklam. De får elever ändå genom sin erkända kvalitet och behöver inte slå blå dunster i ögonen på folk.


Vid en jämförelse av gymnasieskolornas genomsnittliga intagningsbetyg med deras genomsnittliga slutbetyg tre år senare för samma program, så finner man att alla elever i genomsnitt får ett slutbetyg från gymnasiet som är något sämre än deras grundskolebetyg, oavsett vilken gymnasieskola de gått på.


Detta faktum får Jensens ständiga och bedrägliga skryt, över att ha fått ett meningslöst pris, att framstå som mera slugt än smart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SKITSKOLOR - 3 mars 2009 22:49

Med en igenkännande suck tänker vi att intet är nytt under solen. En riktig skitskola känns alltid igen på lukten av entreprenörens psykopatiska vansinne! Är det inte så att man känner igen sig än idag! Vi tackar för den här fullträffen från en ga...

Av SKITSKOLOR - 28 februari 2009 19:45

Läs om dåliga skolor som Jensen gymnasium på metrobloggen SKITSKOLOR på http://www.metrobloggen.se/skitskolor ...

Av SKITSKOLOR - 23 februari 2009 19:36

  Ingen i klassen fick högre än VG på nationella provet i Matematik A, inte ens de som tidigare haft MVG sedan åttan, enligt skoledaren.   Jensen lovar guld och gröna skogar i sin orala och bedrägliga marknadsföring men när löftena inte hålls tar sko...

Av SKITSKOLOR - 2 februari 2009 20:27

  Under hösten 2008 fick Jensen Norra bokstavligt talat en folkstorm på sig från elever och föräldrar som var missnöjda med den dåliga undervisningen och kaoset i examinationerna.   Här presenteras de senaste inläggen i denna folkstorm som fick matte...

Av SKITSKOLOR - 2 februari 2009 20:00

  Jensen har gjort sig ökända för att trappa upp konflikter de själva orsakat genom att ignorera de enda möjliga lösningar som presenteras för dem och istället kalla till kränkande möten där eleven som individ ska diskuteras istället för att Jensen t...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se