Direktlänk till inlägg 3 mars 2009

Ränderna går aldrig ur!

Av SKITSKOLOR - 3 mars 2009 22:49


Med en igenkännande suck tänker vi att intet är nytt under solen. En riktig skitskola känns alltid igen på lukten av entreprenörens psykopatiska vansinne! Är det inte så att man känner igen sig än idag! Vi tackar för den här fullträffen från en gammal Jensenkännare:


http://www.cint.se/debatt/ShowPostFlat.aspx?PostID=117463


Re: Ang. omdöme om Jensen Gymnasium av Christina, 21 år
Skrivet av: Gäst, ti feb 24, 2009 15:59


Sammanfattningsvis, för den som inte orkar läsa nedanstående med alla metaforer, Jensen är en oseriös skola.


Oj oj,
Gick själv på Jensen efter att både ha studerat på flera olika högskolor och bl a jobbat med pedagogik. Detta var för flera år sedan och det hade redan då - visade det sig senare - pågått under flera års tid och då som senare lobbade och marknadsförde de intensivt om hur fantastiskt allt var och att alla var nöjda. -De hade ngn egenartad förmåga att tolka allt uselt som ngt otroligt positivt och hade bl a fullt med reklam i tidningar och på stan.

Jag har sett mkt elände och inkompetens under mina dagar, men Jensen var en så osannolikt inkompetent, kaotisk, idiotisk och meningslös "skola"/företag att inga fantasier i världen kan göra det rättvisa. 50% av alla deltagare var chockade, desperata, förvirrade och frustrerade över vad som försiggick, 25% var glada att bara kunna glida omkring och skräna och tramsa, ca 25% var yngre personer utan eftergymnasial utbildning eller yrkeserfarenhet som tyckte det var världens toppenställe. Jag är övertygad om att ingen av dem fick ngt jobb efter skolan.

Jensen fick mig att inse att anarki kan vara toppen och att Sverige i vissa avseenden är en bananrepublik. Det var så skamligt uselt att skolverket måste ha varit mutade varenda en. Hade Jensen istället bara varit ingenting där alla kunnat göra vad de ville, så hade det varit en toppenplats i jämförelse med hur det var.

Sedan dess har de tydligen fortsatt bekymmerslöst och tjänat gott om pengar på ren meningslöshet. Jag tror att en av anledningarna var att det var ett toppstyrt rått marknadsekonomiskt företag.

Själv hoppade jag av efter ett antal månader efter att ha försökt att bidra med så konstruktiv kritik som möjligt, trots att det enda och mest konstruktiva borde varit att lägga ner allt och skicka alla anställda tillbaks till förskolan. -Självklart tolkade de på ngt magiskt sätt allt jag sagt som uteslutande positivt.

Erfarenheterna från Jensen är en enda lång mardröm av total idioti och slöseri med tid, resurser, intellekt och allt som finns att slösa med. Jensen är en skam för mänskligheten och alla som jobbat där borde åtalas för brott mot mänskligheten.

Ja, som sagt detta var ju några år sedan så saker och ting kan ju ha förändrats, men det tar jag för osannolikt, för i så fall hade de bytt namn. -När det gäller Jensen är ingenting omöjligt vad gäller omöjligt vansinne.

Nej, Jensen har inte bytt namn och är inte rädda om sitt rykte utan kör så det ryker till "the bitter end".

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SKITSKOLOR - 28 februari 2009 19:45

Läs om dåliga skolor som Jensen gymnasium på metrobloggen SKITSKOLOR på http://www.metrobloggen.se/skitskolor ...

Av SKITSKOLOR - 28 februari 2009 19:18

  Jensen är den skola som satsar mest av skattebetalarnas skolpeng på vilseledande reklam och marknadsföring som skönmålar verksamheten, närmare en miljon på ett år.   Stockholms stad ger sedan sin kvalitetsutmärkelse till den som kan självförhärlig...

Av SKITSKOLOR - 23 februari 2009 19:36

  Ingen i klassen fick högre än VG på nationella provet i Matematik A, inte ens de som tidigare haft MVG sedan åttan, enligt skoledaren.   Jensen lovar guld och gröna skogar i sin orala och bedrägliga marknadsföring men när löftena inte hålls tar sko...

Av SKITSKOLOR - 2 februari 2009 20:27

  Under hösten 2008 fick Jensen Norra bokstavligt talat en folkstorm på sig från elever och föräldrar som var missnöjda med den dåliga undervisningen och kaoset i examinationerna.   Här presenteras de senaste inläggen i denna folkstorm som fick matte...

Av SKITSKOLOR - 2 februari 2009 20:00

  Jensen har gjort sig ökända för att trappa upp konflikter de själva orsakat genom att ignorera de enda möjliga lösningar som presenteras för dem och istället kalla till kränkande möten där eleven som individ ska diskuteras istället för att Jensen t...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se