Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

johan

17 januari 2011 21:35

hur mycket poöng behöver du för att komma in på jeansen västra stockholm?

SKITSKOLOR

28 oktober 2011 15:07

Alla sökande kom in. Jensen fyllde inte sina platser. Det innebär att de fick bottenskrapet av elever som brukar vara ganska stökiga. När undervisningen måste sänkas ner till den mest korkade eleven i klassen, så brukar allt haverera.

 
Ingen bild

sara

26 september 2011 12:15

hej jag går just nu på jensen norra och jag vet riktigt inte om jag ska fortsätta gå eller byta! Men har en fråga har du gått här ? vad fick dig sluta här ?

SKITSKOLOR

28 oktober 2011 15:04

Hela bloggen handlar om vad som fick mig att sluta! För att kunna få så stor vinst som möjligt så har Jensen ha 2-3 gånger färre lärare per 100 elever än andra skolor. Detta i sin tur gör att de måste organisera i halvdagar och koncentrationsläsning som skapar ett enormt kaos och en enorm stress för eleverna. Ju kortare kurstid, desto mer stress. Enskilda gymnasiet lägger t ex ut sina kurser på 2-3 gånger längre tid och överlappar A, B och C-kurser i samma ämne, vilket gör att man får betydligt längre tid att höja sina resultat på, innan kursbetyget sätts. Det ger ett lugnare tempo och lugnare examinationer när de sprids ut mer. Detta system kräver mer lärare och därför har Enskilda nästan 3 gånger fler lärare än Jensen, och gör ingen vinst, eftersom det är elevernas föräldrar som äger skolan, genom en stiftelse, under tiden deras barn är inskrivna där. Ekonomin redovisas öppet på ett årsmöte, där styrelse väljs bland föräldrarna. Det är ett jättefint system.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se